-->

   fb-f-logo__white_29

Typehuse tilpasset til dine behov

Typehuse har den fordel, at de bliver skabt efter en skabelon, der er lavet på forhånd. På den måde er du sikker på at få bygget dit drømmehus hurtigere, nemmere og billigere. Selvom huset bliver bygget ud fra en skabelon, har du selvfølgelig mulighed for at ændre på den efter dine behov og ønsker. Måske har jeres familie brug for et ekstra soveværelse eller et ekstra badeværelse, og hos Murerfirmaet Bjarne Ørts, sætter vi en ære i at imødekomme jeres ønsker og krav.

Typehuse af den bedste kvalitet til fordelagtige priser

Vores vigtigste målsætning er at levere den bedste kvalitet hver gang, og vi har professionalitet og grundighed som vores vigtigste nøgleord. Vores engagerede og kompetente medarbejdere har stor erfaring inden for alle former for murerarbejde. Vi har gennem tiden løst mange typer opgaver, og vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle typer fag. Vi sørger altså for at klare alle dele af byggeprojektet, og du har dermed kun én kontaktperson – os.

Få lavet dit drømmehus til virkelighed

Vi ved, at det at få bygget nyt hus kan være en stor mundfuld, da hver familie har individuelle behov og ønsker for deres drømmehus. Derfor gør vi, hos Bjarne Ørts Murerfirma, altid meget ud af at have en grundig dialog med kunden både inden og under arbejdet. På den måde sikrer vi os, at alle dine ønsker og krav bliver indfriet, og at du står tilbage med dit drømmehus. Med en beliggenhed udenfor Holstebro, servicerer vi kunder i hele Holstebro, Struer og omegn. Tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 97 48 15 00 eller mail kontor@bjarneorts.dk, og lad os tage en snak om dit nye typehus. 

Du kan kontakte os på telefon 97 48 15 00 eller på e-mail: kontor@bjarneorts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk