-->

   fb-f-logo__white_29

​Nybyggeri har vores murerfirma stor erfaring med

​Drømmer du om at bygge nyt hus? Så er der professionel hjælp at hente hos vores byggefirma. Hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. A/S har vi stor erfaring med nybyggeri. Hos os bliver du og dine ønsker taget alvorligt, så dit projekt, bliver til vores projekt. Vi servicerer primært kunder i og omkring Vemb, Holstebro, Struer og Ringkøbing.

Vores professionelle murerfirma har haft med nybyggeri at gøre siden 1978, og derfor klarer vi selv de mest komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme og garanterer dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi ved, at det at skulle bygge kan være et stort og uoverskueligt projekt. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret. Vi bygger efter egen tegning, hvor vi samarbejder med forskellige arkitekter. Derfor kan vi både bygge specialhuse og landhuse.

Hvad koster nybyggeri?

Det er meget svært at give en nøjagtig pris på, hvad nybyggeri koster, da det afhænger af husets størrelse, materialer og så videre. Prisen varierer eksempelvis ud fra, om der er tale om et lille hus på 60 kvadratmeter eller et stort hus på 120 kvadratmeter. 

Vores priser sørger vi dog for at holde på et konkurrencedygtigt og fornuftigt niveau – uanset opgaven. 

Vi er en alsidig murer, som kan varetage mange forskellige former for nybyggeri. Vi sikrer denne alsidighed ved at have et godt team af dygtige og erfarne medarbejdere. Vi har eksempelvis en bygningskonstruktør tilknyttet, som kan hjælpe kunder, der vil have tegnet et unikt hus.  

Kontakt os for et godt tilbud!

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad dine muligheder inden for nybyggeri er, så er du velkommen til at kontakte os for at få professionel hjælp til at få opfyldt dine drømme.

Vi tilbyder eksempelvis parcelhusbyggeri med individuelle løsninger til absolut konkurrencedygtige priser. Vi klarer alt – fra tegning til færdigt nybyg. Vi kan også hjælpe med renovering af badeværelse. Vores murer kan hjælpe dig med murerarbejde og vores kloakmester kan hjælpe med kloakarbejde.

Kom, og få en lille snak om, hvordan vi kan byg nyt hus.

Kontakt os på telefon: 97 48 15 00 eller på e-mail: kontor@bjarneorts.dk, så vender vi straks tilbage.​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk