-->

   fb-f-logo__white_29

Rottebekæmpelse

Har du mistanke om der sket brud på din kloak eller der er trængt rotter ind i dit kloaksystem? Så er vi hos Bjarne Ørts & Co autoriserede kloakmestre, som også er specialiserede i rottebekæmpelse. Vi tilbyder både almindelige mureropgaver, men har også erfaringen og kendskabet til at udføre kloakopgaver lige fra røreftersyn til punktvis strømpeforing.

Det er vigtigt, hvis du tror at kloakrørene til dit hus er slidte eller defekte, at du griber ind hurtigst muligt. Det kan hurtigt blive en omkostningsfuld affære, hvis der først er sluppet rotter ind i dit kloaksystem. Ved rottebekæmpelse sikrer vi altid at rottespærren er intakt, så rotterne ikke kan slippe helt ind i dit hus. Vi monterer altid godkendte løsninger, så du ikke får uventede gæster i din kloak.

En stor hjælp mod rottebekæmpelse er anvendelse af tv-inspektion. Dette giver et klart billede af, om der er rotter i dit kloaksystem og om der sket et brud på din kloak.

Vil du vide mere?

Ønsker du en nærmere forklaring omkring rottebekæmpelse og hvad vi kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare de spørgsmål du end måtte have. Vi servicerer mange af vores kunder i Holstebro og Struer. Bor du i andre byer, men ønsker vores ekspertise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 48 15 00 eller på e-mail: kontor@bjarneorts.dk.


Vi har udstyret til at udføre store og små kloakopgaver.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk