-->

   fb-f-logo__white_29

Byg sommerhus med hjælp fra professionelt murerfirma​

​Drømmer du om at bygge et sommerhus? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. kan du få professionel hjælp til at bygge dit drømmehus. Byg sommerhus i Vemb, Holstebro, Struer, Ringkøbing eller omegn med hjælp fra os.Vi er et professionelt murerfirma, som har rødder helt tilbage til 1978. 

Denne mangeårige erfaring gør os i stand til at varetage alle former for husbyggeri. Uanset om du drømmer om at bygge et nyt hus eller sommerhus, så står vi klar med de rette kompetencer. Du bør med andre ord aldrig være tilbageholdende i forhold til at kontakte os for hjælp.

Byg sommerhus lige efter dine ønsker

Går du og drømmer om at bygge et skønt sommerhus, som indbyder til hyggelige stunder med hele familien? Byg sommerhus lige efter dine ønsker hos vores professionelle murer. Vi hjælper dig med alt fra tegninger til opførelse af et sommerhus, som imødekommer alle dine ønsker og behov. Vi står naturligvis for tegninger og opføring af dit drømmehus.

Vi er et kompetent firma, som altid leverer løsninger af høj kvalitet, men altid til en så billig pris som muligt. ​Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på, og du kan derfor trygt lade os hjælpe dig med at bygge et sommerhus lige efter dine drømme.

Vil du høre mere om dine muligheder - byg sommerhus nu!

Byg nyt sommerhus med professionel hjælp fra os. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar til at besvare alle tænkelige spørgsmål.

Du kan kontakte os på telefon 97 48 15 00 eller e-mail kontor@bjarneorts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig. Tøv ikke med at kontakte os, gør det billigt og byg sommerhus i dag!

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk