-->

   fb-f-logo__white_29

​Vi bygger et nyt hus lige efter dine personlige drømme - byg hus nu

​Går du og drømmer om at bygge et nyt hus? Så lad os hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. står klar til at være dit næste byggefirma, hvor du er garanteret høj kvalitet til fornuftige priser. Vi står primært til rådighed i Vemb, Holstebro, Struer og Ringkøbing, men vi kommer også gerne uden for disse områder. 

​Byg nyt hus i dag

Drømmer du om at bygge et moderne hjem, hvor der er plads til hele familien? Så står vores dygtig murer klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri, og derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi sætter dine personlige ønsker og behov i centrum for vores arbejde, hvor vi gør vores bedste for at imødekomme dem alle.

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad det koster at bygge et nyt hus. Det kommer blandt andet an på, hvor mange kvadratmeter det skal være, samt hvilke materialer der skal anvendes. Du kan dog være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige og attraktive, uanset hvad.

Vi leverer altid nybyg af høj kvalitet, som vores kunder kan få glæde af i mange år. ​Vi overholder alle vores aftaler, og vi står altid klar med kompetent rådgivning til dig. Herved finder vi sammen den bedst mulige løsning til dig. Vi sørger naturligvis altid for at holde dig godt informeret igennem hele byggeprocessen, hvor vi desuden altid overholder alle vores aftaler.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om mulighederne for at bygge nyt hus?

Skal vi bygge nyt hus for dig? Eller kunne du tænke dig et gratis tilbud på dit projekt? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 97 48 15 00 eller e-mail kontor@bjarneorts.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger til dig. Byg hus med os - vi glæder os til at høre fra dig!

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk