-->

   fb-f-logo__white_29

Renovering af badeværelse lige efter dine ønsker

Drømmer du om at få et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering? Så kontakt gerne Murerfirma Bjarne Ørts & Co. A/S med det samme. Vi står klar med professionel hjælp ved renovering af badeværelse, og vi kan klare enhver opgave. Vores kunder kommer primært fra Vemb, Holstebro, Struer og Ringkøbing, men vi står også til rådighed uden for disse områder.

Vores murerfirma har eksisteret siden 1978, hvor vi gennem årene har løst et hav af forskellige opgaver hos kunder, som alle har været glade for resultaterne. Hvad enten du drømmer om at få foretaget en lille renovering af badeværelse eller få lavet et helt nyt bad, så står vi klar med de rette kompetencer til at hjælpe dig. Vores kloakmester kan hjælpe dig med kloakarbejde, vores murer kan hjælpe med murerarbejde bl.a. nybyggeri og renovering af badeværelse.    

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den eksakte pris på renovering af badeværelse afhænger af opgavens samlede omfang, type samt valg af materialer. Når du samarbejder med os, kan du dog forvente at få en så billig pris som muligt til trods for den høje kvalitet, som vi leverer. Vi sammensætter desuden altid et godt tilbud til vores kunder.

Vi har stor tradition for godt håndværk, særligt når det gælder flisearbejde i forbindelse med badeværelsesrenovering. Vores medarbejdere har op til 40 års erfaring på området. Det giver en vidensbank med forskellige løsninger, som kun få kan tilbyde.

Flisearbejde er et spørgsmål om smag, og vi kan give dig det look, du ønsker i dit badeværelse. Vores folk har selvfølgelig de relevante kurser som eksempelvis vådrumskurser, hvilket sikrer korrekte og godkendte løsninger i vådrummet.

Kontakt os for et godt tilbud!

Hvis du vil have flere oplysninger om vores ydelser, priser på f.eks. nyt badeværelse eller renovering af badeværelse eller noget tredje, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være, du gerne vil vide mere om vores priser, hvilket vi gerne tager os tid til at svare på.

Du kan kontakte os på telefon 97 48 15 00 eller på e-mail: kontor@bjarneorts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

​​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

​Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt så tøv ikke med at sende os en besked!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hovedentreprise

handshake

Professionel murer​

medal

Kvalitetshåndværk​

construction

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk