Telefon: 97 48 15 00   |   Mail: kontor@bjarneorts.dk  | fb-f-logo__white_29

Kvalitetshåndværk

Hovedentreprise

Professionel murer

Persondatapolitik

Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S’s politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

Generelt om oplysninger I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S behandler persondata

Persondata dækker enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger og købshistorik.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S’s hjemmeside. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S? Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S registrerer data om dig som en nødvendig del af et kontraktforhold med dig, herunder ved salg til os eller ved køb af varer og ydelser hos os.

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger samt evt. betalingsoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik.

Når du færdes på Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S’s hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse og din browser samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

Hvad bruges personoplysningerne til?Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S bruger dine data til at gennemføre vores aftale med dig.

Oplysninger om din færden på vores hjemmeside anvendes kun til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S behandler udelukkende oplysninger om dig for at kunne opfylde vore forpligtelser overfor dig som kontraktpart.

Hvem videregiver Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S personoplysninger til? De personoplysninger, du afgiver til Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S som led i en kontrakt, bruger vi til at gennemføre aftalen med dig, og videregiver ikke dine oplysninger, medmindre det er en del af aftalen med dig.

Vores data opbevares og beskyttes i en netløsning, der er baseret i EU, og der forefindes en Databehandleraftale.

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data? Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante, typisk fem år efter sidste kontakt ved køb af varer eller services.

Særligt om cookies Cookies anvendes med det formål at forbedre vores hjemmeside. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S’s brug af cookies. Cookies slettes efter et par måneder efter dit sidste besøg. Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Dine rettigheder Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Hvis du har spørgsmål til Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S’s behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til Murerfirmaet Bjarne Ørts & CO A/S at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S

CVR: 25796101

adresseinformation

​Sdr. Hedegårdsvej 7A, 7570 Vemb

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon: 97 48 15 00

E-mail: kontor@bjarneorts.dk